Hathayoga

Kom og deltag i Hatha yoga på mit onsdagshold igennem Frederiksberg Have yoga i den gule bygning fra kl. 17 – 18.30 fra den 4. august 2021. Alle kan deltage, der tages individuelle hensyn.

Adresse:

Frederiksberg Runddel 1, 1. sal
2000 Frederiksberg

Gå ind ad porten til Haveselskabets Have til venstre for hovedindgangen til Frederiksberg Have, så finder du yogaskolen i bygningen til højre.
Yogaskolen ligger på 1. sal ovenover Frederiksbergmuseernes kontorlokaler.

https://frbyoga.dk/

juni 18 (11 of 24)juni 18 (10 of 24)

juni 18 (9 of 24)juni 18 (5 of 24)

Jeg tilbyder yoga til alle. Der kræves ingen andre forudsætninger end dem du har – udover behageligt tøj. Enhver form for alder eller fysisk form, du kan øve yoga hos mig.

juni 18 (15 of 24)juni 18 (16 of 24)

Jeg underviser i yoga med udgangspunkt i klassiske hatha yoga-stillinger. Jeg udarbejder et afvekslende program, der passer til deltagernes forskellige behov. Vi kommer igennem kroppen med et alsidigt yoga-program, hvor du kan bevæge dig og blive mere stærk og smidig med gode og dybe stræk.  

Vejrtrækningen bruges bevidst til at skabe mere ro i kroppen. I afspændingen kan du slappe af og opleve de gavnlige virkninger på sindet og kroppen, og du vil føle dig mere afslappet bagefter.

I løbet af 1 undervisningsgang på 1,5 time, kommer vi hele kroppen igennem, og der er en afspænding til sidst.

Yogasalen og udstyr

Yogasalen ligger i ​​Frederiksberg Haves stemningsfulde, fredede gule midterste bygning til venstre for hovedindgangen ved Frederiksberg Runddel. Yogasalen er nyistandsat, indbydende og lys med pæne trægulve.

Yogamåtterne som vi bruger er fremstillet i bæredygtigt naturgummi, og der er det yogaudstyr, som vi skal bruge i lokalet.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig her.

juni 18 (14 of 24)

%d bloggers like this: