Hormonyoga

juni 18 (7 of 24)Hormonyoga er velegnet til kvinder over 35 år og indeholder elementer fra Hatha Yoga, Kundalini Yoga og Tibetanske Energiteknikker. Metoden har en dybtgående virkning på det endokrine system (hormonsystemet) og på prana (livsenergi).

Hormonyoga er er for dig, der eventuelt oplever hormonelle ubalancer, og som ønsker at håndtere dette på en naturlig måde. Men stort set alle kvinder kan have gavn af at lave programmet, da det bla. virker foryngende på hud, hår og negle.

Jeg er certificeret hormonyogalærer, og er uddannet hos Dinah Rodrigues, som har udviklet metoden.

Dinah1

Hvorfor skal man lave hormonyoga?
Jeg bruger hormonyogaprogrammet til at mindske de symptomer, som indtræffer i forbindelse med menopausen, dvs. det tidspunkt, hvor ens menstruation udebliver i 1 år.

Hormonyoga kan hjælpe til stimulering  og harmonisering af østrogen produktionen i kroppen. Der kan mindske hårtab og opretholde fugtbalancen i huden og i slimhinderne. Derudover er der mange andre gode virkninger ved hormonyoga.

Hvordan laver man hormonyoga?
Jeg underviser i hormonyoga på workshops for kvinder, hvor metoden introduceres på en lørdag fra kl. 10 – 15.00, hvor specielt udvalgte yogastillinger udføres dynamisk.

Du vil lære, hvordan du skal udføre øvelserne og bruge åndedræts- og energiteknikkerne, der gør hormonyogaen til noget helt særligt. Du vil få en indsigt i, hvordan du kan stimulere og afbalancere dit hormonsystem.

Efter workshoppen aftaler vi at mødes 2 opfølgningsgange á 1,5 time, hvor du træner sammen med andre, og du opnår en rutine med yogastillinger, så du bliver mere fortrolig med at lave programmet der hjemme, der ca. vil tage 45 minutter.

Når jeg får minimum 3 personer, der er interesseret i at deltage på workshoppen, vil jeg oprette et forløb. Hvis du er interesseret, så kontakt mig venligst på mail, så vil jeg vende tilbage så hurtigt som muligt.

Hvor meget koster det?
Det koster 1.050 kr. med manual inkl. 2 opfølgningsgange.

Privatundervisning
Du kan også vælge at lære hormonyoga i ro og mag som enetimer. Jeg tilbyder individuel undervisning og tilpasning af hormonyogaprogrammet, hvis du har særlige behov eller måske føler dig mest tryg ved enetimer. Et forløb med enetimer kan fx være 3 gange 2 timers sessioner med passende intervaller, hvor du træner hjemme.

Pris 650 kr/time.

Hormonyoga tilrådes ikke, hvis du har haft hormonfølsom kræft, hvis du for kort tid siden er blevet opereret, hvis du lider af svær endometriose eller har store fibromomer, hvis du har hjerteproblemer eller efter hjerteoperation. Ved abdominale smerter, der ikke er diagnosticerede, ved blødninger af ukendt årsag eller andre særlige helbredsproblemer skal du konsultere din læge vedr. egnetheden af hormonyoga. Ved for højt blodtryk, og hvis du lider af svær stress tilpasses øvelserne.

Særligt for yogalærere
Er du uddannet yogalærer og har interesse i at undervise i hormonyoga, skal du certificeres af Dinah Rodrigues. Tjek Dinah´s hjemmeside for kurser og teachers training her.

%d bloggers like this: