Kontoryoga

MayaMarie yoga er en selvstændig virksomhed med kontoryoga, som I kan udføre i  arbejdstiden.
Jeg sammensætter et program på 20 – 30 min, der er tilpasset jeres behov, og som henvender sig personligt til jeres personalegruppe. I kan få adgang til øvelserne via et link, som jeg sender til jer, og som I vil kunne se på jeres computer. I kan lave øvelserne, hvornår på dagen I har brug for det.
Delene i programmet sender jeg løbende til jer, efter at I har givet respons på det seneste program, som I har modtaget. Der vil være forskellige temaer fra gang til gang, som løbende kan tilpasses efter jeres ønsker. Øvelserne kan I udføre i jeres normale tøj direkte ved skrivebordet siddende eller stående.

I er meget velkomne til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Min baggrund for at undervise i kontoryoga er, at jeg er uddannet Hatha yogalærer og har taget en efteruddannelse indenfor kontoryoga. Derudover har jeg et grundigt kendskab til anatomi og skadesforebyggelse, hvor jeg løbende søger ny viden på området.

Jeg har tidligere været ansat i et travlt kontormiljø med stillesiddende arbejde.

skelet2

Kontakt: mayamarieyoya@gmail.com
CVR-nr.: 38 85 77 89

NB: Virksomheder kan trække udgiften fra til kontoryoga i deres regnskab.

img_9457.jpg

IMG_9488

Hvor og hvordan
I kan kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Første gang  tilbyder jeg en gratis prøvegang, hvor I kan få mulighed for at afprøve kontoryoga, og se hvad I synes.

Derefter planlægger jeg et forløb med jer, hvor I har mulighed for at købe et 10-turs kort.
Afhængig af jeres behov og ønsker sammensætter jeg et individuelt og skræddersyet forløb på jeres arbejdsplads til en gruppe på mellem 3 – 25 medarbejdere eller i en afdeling i jeres virksomhed.

Jeg holder også event for større forsamlinger fx i forbindelser med en personale dag og på festivaler efter forespørgsel.

I meget velkomne til at kontakte mig her.

Anbefaling
Kontoret i KB tennis klub siger om kontoryogaforløb (maj 2017):

Mayamarie er god til at forklare øvelserne, og hvad hensigten med hver øvelse er. Hun er meget behagelig og en rolig person, som automatisk får en til at slappe af, så man kan udføre øvelserne tilfredsstillende. Rigtig rart at hun tilrettelægger undervisningen efter de behov vi har i gruppen”.

”…Man har en rigtig god fornemmelse i kroppen efter træningen, og man kan tydelig mærke, at det giver noget godt til kroppen. Det er helt sikkert noget vi skal have gjort i arbejdsdagen, som en god vane”.

%d bloggers like this: