Restorativ yoga med blide hatha øvelser

Efterår 2022:

Online hold via Zoom, opstart mandag den 1. august fra kl.  20 – 21.30. Der er løbende tilmelding. Tilmelding skal ske til mayamarieyoga@gmail.com

Betaling via Mobilepay 40 43 32 26  køb af 1 undervisningsgang 100 kr. eller køb af 5 undervisningsgange 450 kr.

Er du helt ny hos mig, så vil jeg kontakte dig dagen før, så vi kan få det it tekniske på plads, hvis der behov for dette.

FOF Storkøbenhavn – fysisk hold i Restorativ yoga i Frederiksberg Have yoga, opstart tirsdag den 29. august kl. 20 – 21.30 

Restorativ yoga billed

Mange lever i en travl hverdag med stress og meget støj, og hvor man har svært ved at slå den aktive hjerne fra, når man har brug for at slappe af.

Restorativ yoga er en blid yogaform med en række liggende og siddende stillinger, der er designet til at skabe balance i nervesystemet. Hvor du understøtter kroppen på en behagelig måde med puder, tæpper og blokke, så musklerne kan slippe. Når kroppen bliver stille, aktiveres det parasympatiske nervesystem, den del af det autonome nervesystem, hvor du genopbygger ressourcer. De restorative pauser har en øjeblikkelig gavnlig effekt på en anspændt krop og et stresset sind i form af bedre søvn og fordøjelse.

Undersøgelser viser, at en blid form for yoga, hvor kroppen er understøttet af yogaudstyr kan nedsætte stresshormoner som cortisol, der med forhøjede niveauer er forbundet med en lang række livsstilssygdomme og søvnbesvær.

%d bloggers like this: